Finita la commedia

FINITA LA COMMEDIA https://fideszgnosis.wordpress.com/2018/12/14/finita-la-commedia/      Kérjük, aki csak tudja, ossza meg a Facebookon is! Mi már nem tehetjük meg, a rezsim által megvett Facebook megint letiltott bennünket (mindegyik társunkat). Egészen december 22. napjáig – s akkor már késő lehet! A cikk megosztását külön tiltja, sőt láthatatlanná tette az oldalainkon (mert “közösségi alapelveket sért”). A cikk (egyelőre) megosztható közvetlenül a blogról, a bejegyzés alján; a linkje: https://fideszgnosis.wordpress.com/2018/12/14/finita-la-commedia/.                         Az írásunk célja: felhívni a keresztények és az ún. nemzeti oldalon állók figyelmét arra, hogy az Orbán-rezsim megint a kereszténységre, a nemzetre hivatkozva hazudozik, s megkísérli összeugrasztani a keresztényeket a nem-keresztényekkel, a nemzeti oldalt és a jobboldal egészét a baloldallal, a liberálisokkal. Ne dőljünk be neki, ne hagyjuk! A másik cél ennél is fontosabb: felhívni mindenki figyelmét arra, hogy a veszett kutya harapni készül, legyünk nagyon óvatosak!

*************************************************************************

Bent az ellenzék, kint a nép, még kijjebb az EU. Itt a vége – finita la commedia.

Nem kéne még az utolsó pillanatokban is hazudozni, vádaskodni, ostobaságokat beszélni; mert egyrészt: ki hiszi el, másrészt: minek. Ejnye-bejnye, Gulyás Gergely úr, a kampányfilmjükben őszintébben fújta: 

Az évezred kampányfilmje (2018.)

Ejnye-bejnye, kedves Gulyás Gergely úr, hát most meg már mit tetszik itten-mostan fújni nekünk? Hogyaztmondja: 

Gulyás Gergely – miniszterelnökséget vezető miniszter – a rabszolgatörvény ellen tüntetőkről (elhangzott: 2018. december 13.)

Le is írjuk, hogy jobban megértsük, meg aztán nem árt ízlelgetni. Hogyaztmondja:

»… az a nyílt kereszténygyűlölet és az a karácsony ünnepével szembeni megvetés és gyűlölet, ami a megnyilvánulásaikból kiviláglott, az… attól Isten óvja Magyarországot.«

Hogy mi világlott ki? Habár… Ha úgy közelebbről megnézzük: Egyfelől: bár nem bizonyított teljeskörűen, de azért igaz lehet, hogy pl. az ateisták nem kimondottan hívei a kereszténységnek, márpedig ateisták nagy valószínűséggel voltak a tüntetők között. Másfelől: azt viszont a történelem teljes körűen bizonyította, hogy a gnosztikusok, különösen a manicheusok, kimondottan halálos ellenségei a kereszténységnek. Az Orbán-rezsim pedig gnosztikus, annak is a legszörnyűbb fajtája: manicheus. De van ennek további oldala is, mivelhogy nem érem, hanem kocka. Az, amelyik el van vetve. Efelől nézve: A tüntetéseken nem kimondottan ateisták vettek részt (vagy amit a kormányoldal sugallni akar: nem kimondottan zsidók), hanem bizony keresztények is. A rabszolgatörvényt pedig nem a tüntetők időzítették adventre, hanem a kormány. Nemigen vonható kétségbe, hogy egy törvény ellen akkor szokás tüntetni, amikor azt a törvényt éppen meghozzák. Nem előtte, nem utána, hanem pont akkor. Különben is nem ez az első eset, amikor a kormány keresztény ünnepre időzít: Pl. 2017-ben április 10-én írta alá Áder János (köztársasági elnök úr) a CEU-törvényt, ami miatt tüntetések kezdődtek. Akkor is éppen így, ájtatos álkeresztény képpel mondták, hogy a Soros-bérenc kereszténygyűlölők pont húsvét hetében tüntetnek, kimondottan azért, hogy megbecstelenítsék a legszentebb keresztény ünnepet. Na és ki provokálta ki, hogy éppen akkor legyen a tüntetés? Miért is nem egy héttel előtte – miért is nem egy héttel utána lett meg a törvény? Lehet, hogy Áder János csak húsvét hetében ért rá aláírogatni? Ugyan már!

Ha valami nem egyszer történik meg, hanem gyakran, akkor az a valami     1.) egyrészt: biztosan nem véletlen; 2.) másrészt: lehet, hogy szabály.

Meg aztán: Pontosan hol is voltak önök (nagyon-keresztyének) advent örömvasárnapján? Nem most, 2018. december 16-án, hanem három éve: 2015-ben. De tudja ön egyáltalán, kedves Gulyás Gergely úr, hogy mi az az örömvasárnap? Ha nem tudná, ilyen (a kedvéért mondva: a rózsaszín):

Bizony az örömvasárnap advent szenteste előtti legnagyobb ünnepe. Ez nem holmi katolikus-pápista babona, talán hallott róla, hogy a protestánsok is ünneplik. Ön meg protestáns volna, nemde? Nem ön véletlenül a “református csodagyerek“?  De ha ön netán – a szíve mélyén – mégsem keresztyén, Balog Zoltán református lelkész úr (akkor miniszter is) csak keresztyén, nem? Merthogy mindannyian egy helyen voltak, a nagyon-kálvinista miniszterelnökükkel együtt: nem istentiszteleten, hanem pártkongresszuson. Tudja, a Fidesz XXVI. (tisztújító) pártkongresszusán: 2015-ben, december 13-án: adventkor – örömvasárnapon. Mondja, kedves Gulyás Gergely úr, ön szerint cselekszik ilyesmit keresztyén (protestáns) vagy keresztény (katolikus) ember? Beszél olyasmiket, mint ön akkor, éppen adventkor, éppen örömvasárnapon? Például gúnyolódik a politikai ellenfelein? 

2015. december 13. – advent örömvasárnapja – a FIDESZ XXVI. kongresszusa

Tovább is van, mondjam még? Bayer Zsolt – mindnyájuknak legeslegjobb barátja; mint tudjuk, a nagyon-katolikus Semjén Zsolt (szó szerint) sírig tartó barátja – éppen adventre, azon belül is éppen erre az örömvasárnapra időzítette a (karácsonyi lelkülettel nem gyanúsítható) mondandóját. Igaz, nem pont vasárnap írta – tudjuk, hogy ezeknek a nagyon-keresztényeknek a vasárnap szent (kivéve: az örömvasárnapot) -, hanem pont előtte. Úgy tűnik, lelkileg inkább az örömvasárnapi pártkongresszusra készülve, mint magára az örömvasárnapra. Megadva rá az alaphangot (Bayer Zsolt: Sursum corda. Magyar Hírlap, 2015. december 11.):

»Eközben a pápa, aki Szent II. János Pállal ellentétben nem nagyszerű és nem csodálatos pápa, hanem, úgy tűnik, küldött és megvett ember, vérlázító dolgokat mond a muszlimok befogadásának szükségességéről, és egy szava sincs az üldözött és bántott keresztényekről.
S mivel összeállt a kritikus tömeg, ideje a lázadásnak. A keresztény ember és a katolikus egyház lázadásának. Akkor is,ha a katolikus egyház lázadása például fogalmilag kizárt. De ez sem igaz! Hamvas Béla írja a Machu Picchuról szóló esszéjében: „A lázadás is a vallás egy neme. Amíg az ember a szükségszerűségmegváltoztathatóságában hisz – és mi egyéb a lázadás, mint ez a hit? –, addig bízik a magasabb erő gondoskodásában, bízik abban, hogy az élet mégiscsak jó, szép, változatos, élvezetes,gyönyörű, olyan gyönyörű, hogy csak egy isten ajándéka lehet.De abban a pillanatban, amikor e hit megszűnik, mindennemű vallás elfoszlik. Istenekben való hit: korlátolt agyrém! Istenek! Nincsenek istenek! Szükségszerűség van. Csak át nem léphető szabályok vannak, kényszerek, megkötött, nehéz tehetetlenség van – részvéttelen, lassú, irtózatos erőknek valókiszolgáltatottság: s ezek között az emberélet fölösleges, és rettentően hiábavaló.”
Ezt kell végig gondolnunk. S hogy a hitetlenség és idegenség konkvisztádorai képesek lesznek-e elpusztítani egy kétezer éves civilizációt. Úgyhogy emeljük fel szívünket, és ne felejtsük el, hogy Jézus sem volt rest korbácsot használni a kufárok ellen. És ezek nem kufárok. Ezek gyilkosok. A családjaink, a múltunk és jövőnk, a hitünk és kultúránk gyilkosai. Hát akkor, mire várunk?«

Ki ellen is kell az a korbács pont örömvasárnapra? Csak nem a katolikusok ellen? Nem haragszik ezért a sírig hű barát, a nagyon-katolikus Semjén Zsolt? (Ez csak költői kérdés, hisz a válasz köztudott.) Vagy netán minden keresztény ellen? Ezért meg nem haragszik Gulyás Gergely, a kereszténység nagy védelmezője? (Szintúgy költői kérdés.) De kik is volnának azok a gonosz gyilkosok? Csak nem a katolikusok? Aztán hogy is van ez: ki által „megvett” és „küldött” ember a Szentatya? Akkor még, 2015 adventjén ez nem volt egészen világos, de mostanra már tudjuk: Soros György, a szabadkőművesek, a Rotschildok, továbbá a zsidók, s nyilván Brüsszel által „megvett” és “küldött”, lévén a Szentatya “migránssimogató” „argentin libsi”, abortuszpárti „genderben hívő marha”, „zsidó jezsuitaságától” befolyásolt illegitim pápa, s mint afféle „demenes vénember” azt akarja, hogy Szent István országa arab kalifátus legyen (dióhéjban). Hasonlóképp a hívei is: a pápista katolikusok. Márpedig leginkább pápista katolikusok léteznek, s abban legalább igaza volt Bayer Zsoltnak, hogy a pápa ellen lázadó katolikus fogalmilag kizárt (hisz aki ilyen, az már nem katolikus, hanem protestáns). Abban is igaza van Bayer Zsoltnak, amit meg most írt: 2018. december 14-én. Ő ugyan a tüntetőkre értette – de mi meg nem:

»Tévúton járnak, ha azt hiszik, a keresztény onnan ismerszik meg, hogy mindent eltűr.«

S mivel az csak nem vonható kétségbe, hogy a katolikusok is a keresztények közé tartoznak, bizonnyal egyetért velünk legalább abban Bayer Zsolt zsurnálminiszter úr, hogy tévúton jár az a hatalom, amelyik azt hiszi, a katolikusok arról ismerszenek meg, hogy mindent eltűrnek. Nem közömbös kérdés, bár nem is ez az igazán lényeges. A lényeges kérdés ugyanis ez: 

Mi légyen az a bizonyos korlátolt agyrém? Csak nem az Istenben való hit?

Hát bizony ilyesforma a fideszes sursum corda. Ilyen az ő szívük fölemelése. És pont adventkor mondva… És pont örömvasárnapra mondva…

Mondja, kedves Gulyás Gergely úr, nem szégyellik önök magukat?

*********************************************************************** 

De ezek csak apró nüanszok – sajnos több lehet itt ezeknél. Igazán nem vagyunk paranoiásak, amikor Gulyás Gergely szavaiból (is) fenyegetést érzünk ki: Ugye, holmi kereszténygyűlölők gyalázzák a keresztényeket, sőt mi több, magát a karácsonyt. Az ilyen elvetemültek ellen keményen fel kell lépni. A kereszténység védelmében – mint a migránsok ellen Röszkénél. Ugye, Strasbourgban egy köztörvényes bűnöző lövöldözött, s bár az elkövetőt lelőtték, a budapesti karácsonyi vásár mégis veszélyben van. El kell tehát árasztani Budapestet a TEK-esekkel, páncélosokat kell vonultatni a Parlament felé. Úgy miheztartás végett. Ugye, a parlamenti obstrukció miatt a miniszterelnök úr testi épsége veszélybe került, ezért be kellett hívni a TEK-eseket az országgyűlésre. Bár Gulyás Gergely úr szerint a miniszterelnök úr testőreiről van szó, akikre azért volt szükség, mert az ellenzék “gyakorlatilag fizikailag inzultálta őt“. Mármint Orbán Viktort. Ugye, értjük: inzultálták a miniszterelnököt, ráadásul a képviselők, ráadásul a Parlamentben. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz, mégpedig azért tudjuk, mert bizony legalább a fél ország látta a felvételeket: élőben. Úgyhogy sok haszonnal nem járt kitiltaniuk a sajtót. Viszont eszerint tényleg bent voltak a fegyveresei. Szintúgy a miheztartás végett. Mindeközben a démonmédia Lenin-fiúkról értekezik, Bayer Zsolt egyenesen Szamuelynek nevez egy ellenzéki képviselőnőt(!), egy ellenzéki képviselőt pedig Cserny Józsefnek, aki pisztolyt készül szegezni gyűlölete tárgyára. Azaz Orbán Viktorra, magára a miniszterelnökre! Általános démonmédiai álláspont szerint mind a tüntetők, mind az ellenzéki képviselők bolsevik típusú puccskísérleteket hajtanak végre, teljesen azonosak a Lenin-fiúkkal (értsd: a zsidókkal), s akasztani készülnek (ha jól értjük, akkor “csak” a keresztényeket). Ha mindezek elhangozhattak, megtörténhettek, akkor bármi megtörténhet. A “bármi” legegyszerűbb módja: a provokáció. Még az a legkevesebb, ha szabadrablásra engedett bűnözők és forradalmárnak álcázott fideszes provokátorok törnek-zúznak, rendőröket dobálnak, kukákat gyújtanak föl, szánkókat lopnak. Amitől mi a legjobban félünk, hogy meghal egy rendőr: feltehetően egy fiatalka, vagy egy többgyermekes családapa, esetleg ifjú családanya. S ezzel kész: megszületik a mártír, a “polgári Magyarország”, a “kereszténység” mártírja. S meglesz az indok a legkeményebb fellépésre, sőt akár a szükségállapot kihirdetésére [Magyarország Alaptörvénye 48. cikk 1) b)]. Mivel a démonmédia már Lenin-fiúkról, azaz terrorkommandóról (lényegileg terroristákról) beszél, nem alaptalan arra gondolni, hogy még a terrorveszélyhelyzet kihirdetésére is sor kerülhet [Alaptörvény 51/A. cikk]. Nem képzeljük magunkat Kasszandrának – de nem tartjuk kizárhatónak. Ezek mindenre képesek. Sajnos Kasszandrának igaza volt – de nekünk ne legyen igazunk! 

2018. december 13. – Nem a kormány honlapján, hanem a FIDESZ YouTube-csatornáján: ez tehát FIDESZ-közlemény!

Szóval nem csak rendőrök, hanem TEK-esek és katonák is. A strasbourgi köztörvényes bűnöző miatt – Magyarország városaiban. Hogyaztmondják: a karácsonyi vásárokat védik egészen január elsejéig. Hogy meddig? Jó lenne megmondani nekik, hogy az emberek azt azért tudják, hogy meddig tart a karácsony. Az meg biztos, hogy ennyi fegyveres, ennyi páncélos, ennyi zsoldos nem karácsonyi dísznek van! Mert ugye, mi lesz, ha a rendőrök komolyan veszik az ’56-os – de úgy látszik, örökifjú –  jelszót: “MAGYAR RENDŐR VELÜNK VAN!”

Érzi ennek veszélyét a rezsim is, Volner János – aki mégiscsak parlamenti képviselő! – nem átallja a paramilitáris kommandójukkal fenyegetni a magyar népet:

ECHO TV 2018. december 14.

Volner János fenyegető szavai az Echo TV-ben hangoztak el, melynek nézettsége gyakorlatilag alig mérhető, így a biztonság kedvért a Facebookon is posztolta (úgy látszik, ez nem ütközik a “közösségi alapelvek”-be). Figyeljünk csak:               FACEBOOK (Volner János, 2018. december 14.):

»Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát? /…/
Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.«

300 jól képzett “betyárt” hoz tehát a magyar nép ellen, amennyiben a rendőrök nem tudnák megvédeni (most meg már) a Szentkoronát, mivelhogy nem lennének elegen. Nyilván a rendőrök meg tudnák védeni, s nyilván épp elegen vannak, itt tehát arról van szó, hogyha netán nem akarnának a népre lőni. Merthogy szerinte ezek a tüntetők valójában “anarchisták”, ki akarják hozni a Parlamentből a Szentkoronát, meg akarják becsteleníteni, ahogy az ország karácsonyfáját is, mivelhogy “patkánylázadás” van. A “patkánylázadás” pedig az 1919-es bolsevik puccs – s ezzel elértünk a Lenin-fiúkhoz. Meg elértünk a Szentkoronához. Mi a terv a Szentkoronával? El akarják lopni? No, nem a tüntetők, hanem Orbán Viktor. (Hacsak már rég nem a másolat van a Parlamentben, mint ahogy a városi legenda mondja…)

Írtunk a Viktor-hazafiak nép ellen fordítható, tradicionalista gnosztikus félkatonai szervezeteiről a tanulmányunkban is (“Phalanx” c. fejezet, 472. old.), s a veszélyre felhívtuk a figyelmet ezen a blogon is (A Viktor-hazafiak). Ezek a Viktor-hazafiak valóban nagyon jól kiképzettek – s nem csak a “Betyársereg”, hanem pl. a “Farkasok” is -, mert Rózsa-Flores Eduardo tanítványai. Nem mellesleg a többségük muszlim, de ezek nem valódi muszlimok, hanem szinte nyíltan kereszténygyűlölő szélsőgnosztikusok, s alig titkoltan magyargyűlölő, Habsburg-imádó labancok.  Egészen világos, hogy polgárháborút akarnak kirobbantani, ahogy megpróbálták 2002-ben is, 2006-ban is, majd attól kezdve folyamatosan egészen Orbán Viktor 2010-es győzelméig. Világos az is, hogy most az állam meg is engedi nekik. Hiszen képtelenség félkatonai szervezettel fenyegetni egy demokratikus jogállamban, mivelhogy ilyen szervezetek nem is működhetnének, s nemcsak a velük való fenyegetés, hanem maga a létük is bűncselekmény. Ezek jönnek a magyar nép ellen, ha a “magyar rendőr velünk van” – ezek, akik még nem is oly rég Molotov-koktélt dobáltak a rendőrökre (is):

Betyáros “rend”: Labanc kurucok, betyáros Viktor-hazafiak

LEGYÜNK NAGYON ÓVATOSAK, A VESZETT KUTYA HARAPNI KÉSZÜL!  PEDIG MÉG KÉR A NÉP.

Miénk itt a TÉR! Miénk itt a HÁZ! – Facebook

FACEBOOK:

Kérjük, aki csak tudja, ossza meg! Mi már nem tehetjük meg, bennünket (mindegyik társunkat) megint letiltott a Facebook. Egészen december 22. napjáig – s akkor már késő lehet!

A videó azért készült, hogy FIGYELMEZTESSÜNK: Legyünk óvatosak! Az Orbán-rezsim azért igazán veszélyes, mert magát kereszténynek álcázó gnosztikus, manicheus – annak minden következményével. Mi, keresztények, s különösen mi, katolikusok, emlékezzünk Pannónia egyik legbátrabb püspökére, aki szembeszállt a regnáló királlyal! Szót emelt a népnyúzó hatalom ellen, a manicheusok ellen – Jézus Krisztusért: “Ezek ugyanazt ugatják, ugyanazt mondják, mint a manicheusok, akik szemben állnak minden szent tanítással…” 

Fidesz-nyelven is szólnunk kell, hogy ők is megértsék: A videó nem a libsikről szól, nem a komcsikról, nem a zsidókról, nem a Soros-bérencekről, nem a migráns-simogatókról, nem a genderhívőkről, hanem mindannyiunkról: magyarokról. Ha megértjük, hogy a fidesz-gnózis mindannyiunkat végképp tönkretesz, lehetővé válik az összefogás, ami nélkül aligha van remény. Remény arra, hogy Magyarország megmaradjon – és ezt a legkomolyabban mondjuk.

A következőket meg azoknak mondjuk, akiknek egyébként tiszta lelkét a fidesz-gnózis és/vagy a jobbikos tradicionalista gnózis oly annyira megfertőzte, hogy még az LGT zenéjét is antiszemita fülhallgatón át hallják: »A nemzet hű fiává nem a származás, nem a fajrokonság, hanem a rokon érzés, s a csatlakozó önfeláldozat avat. Nem a szívnek vére, hanem a szívnek verése.« (Lőw Immánuel)

Az Orbán-rezsim mélyebb megértéséhez ajánljuk az INGYENES TANULMÁNYUNKAT; letölthető a honlapjainkon és közvetlenül: ~ https://www.docdroid.net/nF47TFU; ~ https://www.docdroid.net/vDX4R6l.

Töltse le az ingyenes tanulmányunkat, s küldje el az ismerőseinek is!Ha a 600 oldalt nagyon soknak találja, olvassa el a mindössze 1 oldalas rezümét!

Támogatná a tanulmány szerzőjét legalább 1 €-val (300 Ft-tal)?

Preview Image
Become a Patron

Nagyon szépen köszönjük! Thank you very much!

Finita la commedia” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .